AROMATERAPIJSKI JASTUČIĆI ZA OČI

* za opuštanje, pilates, yogu i meditaciju

Ručno izrađeni 100% pamučni aromaterapijski jastučići za oči punjeni sa cvjetovima lavande, kamilice, lanenim sjemenkama i vidcem.

Idealan je za opuštanje nakon napornog dana ili kao pomoć kod nesanice, glavobolje i umornih očiju. Aromaterapijski efekt bilja pomaže smiriti i odmoriti um. Lavanda dobro djeluje na širenje umnih sposobnosti, a zahvaljujući blagotvornim umirujućim svojstvima, odlično djeluje na psihu, te stanja poput nesanice, depresije i aksioznosti. Njezin blag miris općenito smiruje, opušta i otklanja osjećaj napetosti. Laneno sjeme zbog svoje težine služi da jastučić idealno prijanja uz lice i da ne dopire svjetlost. Kamilica sa svojim blagim mirisom ima umirujuće djelovanje, a vidac je idealan prirodan lijek budući da liječi oči.

Ove mekane jastučiće koristimo u studiu za duboko opuštanje nakon satova ili na kraju yoga sata tijekom shavasane i meditacije. Idealan je poklon za osobe koje borave puno vremena ispred računala i televizora. Koriste ga i terapeuti za opuštanje očiju tijekom spa tretmana i masaže.

*za višekratnu upotrebu i eco-friendly

*Narudžba na: 0915469555

“I’ll help you get the best you deserve”

WITH LOVE

FROM BODYFLOW

web by: HWTsTudio