back

VIRTUALFLOW

ISTRAŽITE NAŠU NOVU ONLINE PLATFORMU!

VJEŽBAJTE OD KUĆE

#KEEPTHEFLOW

Pridružite se VIRTUAL FLOW – novoj online platformi uz koju ćete zadržati zdrave navike i koja će vam olakšati svakodnevicu.
Pozivamo sve koji žele postati dio naše zajednice da nam se pridruže te se veselimo vježbati i s onima koji zbog udaljenosti ili nekih drugih razloga to do sada nisu mogli.

VIRTUAL FLOW je naš jedinstven pristup pilatesu, yogi, fitnessu i baletu. Osmišljen je za sve one koji žele kvalitetno iskoristiti vrijeme, osvijestiti tijelo, povećati fizičke sposobnosti i energiju te otpustiti stres. Po prvi puta idemo uživo iz studija. Pridružite nam se iz vaše dnevne sobe i uživajte dok zajedno vježbamo u stvarnom vremenu. Ako i ne uspijete stići na neki od satova ne brinite jer možete odvježbati kad god i koliko god satova želite. Posebno je to što su svi učitelji tu za vas i cijela zajednica je na okupu.

Kako bi se pridružili i dobili sve informacije, potrebna je vaša registracija ovdje.

Prije prvog spajanja, instalirajte Zoom aplikaciju ovdje.

paypalb
ico1

YOGA

ico2

PILATES

ico3-copy

BALET

ico4a

INDIVIDUALNI SATOVI

ico3

FIT

ico5-copy

PRENATAL

ico5a

SAVJETOVANJE

PRIDRUŽITE SE VIRTUAL FLOW ZAJEDNICI!

Ako imate pitanja slobodno nas kontaktirajte.
Zahvalni smo iz dubine srca na ovoj zajednici i jedva čekamo da se opet vidimo u našim dvoranama.

Odaberite za što ste zainteresirani (*obavezan unos)
 Yoga Pilates Fit Individualni satovi Savjetovanje Balet Prenatal

Prepišite sigurnosni kod u polje ispod:
captcha

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Bodyflow Pilates i joga klub, udruga zdravlje i pokret i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

web by: HWTsTudio